L’Ajuntament de Canet ofereix assessoria jurídica als seus veïns

L’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha informat de la posada en funcionament d’un nou servei municipal que prestarà assessoria jurídica als veïns que ho precisen, “a través de la Mancomunitat del Baix Maestrat, a la qual pertany Canet lo Roig, s’ha habilitat el servei, totalment gratuït, del que es podran beneficiar els ciutadans de la comarca”.
L’alcaldessa ha explicat que, concretament en Canet, “el servei arrancarà el pròxim 22 de febrer i s’oferirà una vegada al mes”. L’advocat Rubén Fabregat és l’encarregat d’assessorar a la ciutadania en diferents temes jurídics, si bé, Pallarés va indicar que “les qüestions d’índole social són les més demandades i aquest nou servei permet obtenir de l’assessorament jurídic adequat”.
L’assessoria jurídica està a la disposició de tota la població i els interessats a sol·licitar-la poden demanar una cita en les oficines de l’Ajuntament, en horari laboral.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies