Festival de Nadal en el CRA Araboga

Els alumnes del CRA Araboga de Canet lo Roig han celebrat aquest matí el festival de Nadal. Ambientat en clàssiques escenes nadalenques tradicionals, la comunitat educativa també ha fet referència a l’actualitat escenificant el seu particular sorteig de la Grossa, que ha premiat amb somriures a tots els assistents. L’ambient festiu i prevacacional ha estat la tònica generalitzada a l’acte, que ha tingut lloc al local polivalent de la localitat i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.
Els professors han destacat el bon comportament i la implicació dels alumnes durant els assajos previs i l’excel·lent resultat del seu treball s’ha pogut veure sobre l’escenari. Tots els components de l’espectacle nadalenc han finalitzat la seva actuació desitjant feliç Nadal al públic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *